Ανακοινώνουν θέματα με εμπλεκόμενο το όνομα του ΥΦΕΘΑ χωρίς την έγκριση του




Τον καλύτερο τρόπο για να κάνουν ¨φιγούρα¨ και ¨αυτοπροβολής¨ τους διάλεξαν κάποιοι χρησιμοποιώντας το όνομα του ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή χωρίς καν να τον ρωτήσουν.

Μετά την ύπουλη συμμετοχή τους σε συνάντηση μαζί του έβγαλαν τα πάντα στη φόρα σε ανακοίνωση δημόσια.

Βέβαια όπως μάθαμε δεν ρωτήθηκε για αυτή την ανακοίνωση και ούτε θα ήθελα κάτι τόσο αναλυτικό. Επίσης επειδή διατυμπανίζουν ότι ο κ. ΥΦΕΘΑ αποδέχτηκε προτάσεις τους κάτι το οποίο ΔΕΝ ισχύει έρχεται από ανωτέρους του Πενταγώνου να επιβεβαιωθεί ότι ΔΕΝ αποδέχτηκε .

Απορούμε βέβαια με τι θράσος διασύρουν το όνομα του που προεκλογικά και όσο ήταν αρχηγός έλεγαν άλλα!!!!

Επίσης απορούμε (αν και ξέρουμε την απάντηση) πως σε αυτή την συνάντηση δεν καλέστηκε ΠΟΕΣ και ΠΟΜΕΝΣ που έχουν εκατοντάδες μέλη και συναντήθηκαν με μια  η οποία μετρά δεν μετρά 20 μέλη!! (εσείς που είστε στις ενώσεις και είστε ΕΥ ΥΓ κλπ ωραίους συναδέλφους έχετε, σας εκπροσώπησαν για 20 μέλη)

Εκπροσωπούν με τους εαυτούς τους Πανελλαδικά 20 στελέχη , κάνουν προτάσεις (που δεν θα περάσουν τελικά) για την πάρτη τους;;;;;;

Ας το πάρουν χαμπάρι κάποιοι που πάνε για τις φωτογραφίες ότι το παιχνίδι που θέλουν να παίξουν τόσο στο ΥΠΕΘΑ με πιόνια συναδέλφους τους δεν θα περάσει!

Καλές γιορτές είπαμε;
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά