Μνημείο για τον σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο θα κατασκευάσει στο Μορφοβούνι ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα


ΞœΞ½Ξ·ΞΌΞµΞ―ΞΏ Ξ³ΞΉΞ± τον ΟƒΞΌΞ·Ξ½Ξ±Ξ³ΟŒ Ξ“ΞµΟŽΟΞ³ΞΉΞΏ ΞœΟ€Ξ±Ξ»Ο„Ξ±Ξ΄ΟŽΟΞΏ ΞΈΞ± κατασκευάσει στο ΞœΞΏΟΟ†ΞΏΞ²ΞΏΟΞ½ΞΉ ΞΏ Δήμος Λίμνης Πλαστήρα


Στην έγκριση της φιλοτέχνησης μνημείου προς τιμήν του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα στην τελευταία συνεδρίασή του.

Το μνημείο θα κατασκευαστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του αείμνηστου σμηναγού, στο Μορφοβούνι, και ειδικότερα στον κόμβο του χωριού.

Ήδη έχει υπάρξει η σχετική επικοινωνία με την οικογένεια του σμηναγού για το μνημείο που θα κατασκευαστεί ώστε να είναι σύμφωνοι με το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει, αρχικά, ένα ποσό περί τα 12.500 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου. Παράλληλα όπως ανέφερε στην επικοινωνία με το KarditsaLive.Net ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής, που ήταν και ο εισηγητής της πρότασης, έχουν υπάρξει ήδη επαφές με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για να παραχωρηθεί στο χώρο του μνημείου ένα παροπλισμένο πολεμικό αεροσκάφος (πιθανότατα F16).

Θυμίζουμε ότι το μοιραίο γεγονός της πτώσης του Mirage 2000–5, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου που πιλότος ήταν ο Γεώργιος Μπαλταδώρος συνέβη στις 12ης Απριλίου 2018.
https://www.karditsalive.net/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά