Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ, για να προστατεύουν την εθνική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της χώρας

Δήλωση ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη μετά το πέρας της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου


 «Είμαστε σήμερα εδώ και παρακολουθήσαμε τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων να παρελαύνουν με πολλή υπερηφάνεια, αποδίδοντας την τιμή που πρέπει στην επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου του 1821.
Θέλω να συγχαρώ τους Αρχηγούς, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, για την προσπάθεια και την εξαιρετική παρέλαση που είχαμε σήμερα.
 Επίσης, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους, ότι πρέπει να παρακολουθούμε την Ιστορία, να την κοιτάμε και να διδασκόμαστε από αυτή. Αυτό κάνουμε σήμερα, εμπνεόμαστε από τους ήρωες της Επανάστασης του 1821, οι οποίοι, με το αίμα τους, μας έδωσαν τη δυνατότητα να ζούμε σήμερα σε μία ελεύθερη χώρα.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν άριστες σχέσεις με την κοινωνία, χαίρουν αμοιβαίας εκτίμησης και αυτό είναι κάτι το οποίο διαφυλάττουμε ως κόρη οφθαλμού και αυτό θέλουμε να το συνεχίσουμε.
 Σήμερα έχουμε κοντά μας και τον Υπουργό Άμυνας της αδελφής χώρας, της Κύπρου, από τον οποίο ζήτησα να διαβιβάσει τους χαιρετισμούς μας στην αδελφή χώρα και τη συνεχή μας υποστήριξη και αλληλεγγύη.
 Ευχαριστώ όλους και εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά για την ημέρα. Να ξέρετε, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ, για να προστατεύουν την εθνική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της χώρας, προσπαθώντας να διατηρήσουν την ειρήνη και τη συνεργασία στην περιοχή.
Χρόνια Πολλά σε όλους».




























Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά