Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ»


Την 25η Μαρτίου 2019, επέτειο της Επαναστάσεως του 1821, μία πολύ σημαντική και καθοριστική ημέρα για ολόκληρο το Έθνος, μικροί και μεγάλοι επισκέφτηκαν τη Ναυαρχίδα όλου του Ελληνισμού, το Θ/Κ «Γ. Αβέρωφ».
Το εορταστικό τριήμερο 23,24 και 25 Μαρτίου σημειώθηκε «ρεκόρ» σε επισκεψιμότητα για το ένδοξο πλοίο-κειμήλιο, τον τελευταίο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, είχαμε 3.500 επισκέπτες όλων των ηλικιών. Δεκάδες ξεναγήσεις πραγματοποιήθηκαν από το πλήρωμα με σκοπό την εξιστόρηση των κατορθωμάτων και της ιστορικής αξίας του πλοίου.
Η στήριξη του κόσμου αποτελεί κινητήριο δύναμη για την αναγέννηση του Θ/Κ «Γ. Αβέρωφ». Είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε τη συντήρηση του πλοίου και των εκθεμάτων, καθώς και να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές τον ιστορικό πλούτο της χώρας μας και τα ηρωικά επιτεύγματα των προγόνων μας. Τιμή και δόξα στο Πολεμικό μας Ναυτικό!

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά