Εξαπάτηση εις βάρος των στελεχών από το ΓΕΣ/ΟΛΚΕΣ η κάτι άλλο;

 Την 12η Δεκεμβρίου 2018 πιστώθηκε το ποσό των 438,39 ευρώ σε λογαριασμό μισθοδοσίας συναδέλφου  από το ΓΕΣ/ΟΛΚΕΣ κατ' εφαρμογή του άρθρου 10 του Ν.4575/2018
Σας παραθέτουμε την συναλλαγή από το werb bank του συναδέλφου: (φωτο ΓΕΣ 3)
 και στην αντίστοιχη εφαρμογή του ΓΕΣ/ΟΛΚΕΣ (https://bebeosis.army.gr ) υπάρχει το ανάλογο αναλυτικό φύλλο υπολογισμού του εφάπαξ ποσού με το ιδιο καταλογιστέο και πληρωτέο ποσο και με κρατήσεις 235,71 ευρω.(ΦΩΤΟ ΓΕΣ 1)
σήμερα  στην αντίστοιχη εφαρμογή του ΓΕΣ/ΟΛΚΕΣ (https://bebeosis.army.gr )  για  τις βεβαιωσεις αναδρομικων για φορολογικη χρηση το καταλογιστεο ειναι το ιδιο,ο φορος ειναι ο ιδιος αλλα το ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ειναι 547,99 ευρω!!Δηλαδη  109,60 ευρω παραπανω απο το ποσο που πραγματικα πληρωθηκε!!

Στην πραγματικότητα το ΓΕΣ εκανε κρατησεις οι οποιες  δεν φαινονται ΠΟΥΘΕΝΑ και οι οποιες δεν αναπροσαρμοζουν ουτε τη συνταξη,ουτε το εφαπαξ μας!!Εξαπάτηση εις βάρος των στελεχών από το ΓΕΣ/ΟΛΚΕΣ η κάτι άλλο;Τα συμπερασματα δικά σας!!! (ΦΩΤΟ ΓΕΣ 2)

 


--

Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά