Η ΠΟΜΕΝΣ στον Πρόεδρο Δ.Σ.Α

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, δια του  Προέδρου της κ. Δημητρίου Ρώτα, παρευρέθη στα εγκαίνια των νέων γραφείων, του Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, κ. Δημητρίου Βερβεσού, που έλαβε χώρα την Τρίτη 4ης Ιουλίου στην Αθήνα.

          Η Ομοσπονδία, που ως γνωστό εκπροσωπείται νομικά από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Βερβεσό, τον συγχαίρει για το νέο του ξεκίνημα και του εύχεται κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   
Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου