Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) συγκέντρωσε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) συγκέντρωσε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.
Σήμερα 29/7 κλιμάκιο του συλλόγου μετέβη στον οικισμό  Γλυκιά Ζωή του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων που επλήγη από τις καταστροφικές φωτιές των προηγούμενων ημερών και τα παρέδωσε στον Πρόεδρο του οικισμού κ. Βουκελάτο Δημήτριο .
Δυστυχώς στον οικισμό η φωτιά στο πέρασμα της κατέκαψε ολοσχερώς οικίες και κόπους μιας ζωής όπως και όλον τον πνεύμονα πευκοδάσους που υπήρχε εκεί , ευτυχώς εδώ δεν θρηνήσαμε θύματα.
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) όπου μπορεί και έχει την δυνατότητα να βοηθήσει , να απαλύνει και να γεμίσει τον συνάνθρωπο με ελπίδα και αισιοδοξία θα το κάνει πάντα.
Για εμάς προέχει ο άνθρωπος και το περιβάλλον.......

"Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ"

Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου