ΣΑΣΥΔΑ: στήριξη των συναδέλφων




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ : Φονικές Πυρκαγιές στο ν. Αττικής
 Το Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ, με βαθιά θλίψη και οδύνη για την απώλεια της ζωής δεκάδων συνανθρώπων μας, από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων.
 Σε αυτές τις τραγικές ώρες, καλούμε τους συναδέλφους μας, να ενημερώσουν άμεσα το Δ.Σ. ΣΑΣΥΔΑ, για τυχόν περιπτώσεις συναδέλφων ΣΥΔιτών που με οποιοδήποτε τρόπο έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και έχουν ανάγκη βοήθειας, ώστε να προχωρήσουμε στις απαιτούμενες και στο μέτρο του δυνατού ενέργειες.
 Οι σκέψεις όλων μας και στους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων, που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη της κατάσβεσης των πυρκαγιών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ο Γεν.Γραμματέας
Ηλίας Ντούβλης  Σγός (ΥΔΚ) ε.α.
 ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσσος  Ταξχος (Ο) ε.α.

 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου