Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΕΡ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
 1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.), εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οργή του για την ανείπωτη εθνική τραγωδία, που ξεπερνά και τον χειρότερο μας εφιάλτη. Ο πόνος είναι μεγάλος. Οι εικόνες των άτυχων συνάνθρωπων μας, που χάθηκαν έτσι άδικα, μας συγκλονίζουν όλους.             2.  Προς τις οικογένειες και συγγενείς των θυμάτων, εκφράζουμε τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια.

         3. Επιπλέον ανακοινώνουμε ότι, το σωματείο μας θα διαθέσει όλες τις φιάλες αίματος, της τράπεζα αίματος της ΕΣΠΕΕΡ, προς στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την φονική και εφιαλτική πύρινη λαίλαπα, σε ένδειξη ελάχιστου σεβασμού, πραγματικής συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

         4. Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας που υπηρετούν εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Καστελόριζο), αλλά και σε όσους υπηρετούν στα νησιά της ΚΩ, ΚΑΡΠΑΘΟΥ και ΚΑΛΥΜΝΟΥ, να προσέλθουν στα κατά τόπους τμήματα αιμοδοσίας των Νοσοκομείων και να ενισχύσουν, την τράπεζα αίματος της ΕΣΠΕΕΡ προσφέροντας μια φιάλη αίμα, η οποία θα διατεθεί για το παραπάνω κοινωνικό σκοπό. Ο αριθμός μητρώου της ένωσης που θα δηλώνεται, όσοι και όσες από εσάς θα προθυμοποιηθείτε να προσφέρετε αίμα είναι ο 13892. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κον Ιωάννη Γκουρτζιούμη και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6955552700.

Τώρα είναι η ώρα για την πραγματική αλληλεγγύη όλων μας, προς τους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.


                                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο                                         Ο                                               Ο                             
    Πρόεδρος                                                                              Γεν. Γραμματέας                      
           Αντώνιος Καρτσωνάκης                                           Γιαπιτζόγλου Γεώργιος                   
      Επ.Οπ Λχιας (Τ.ΠΖ)                                                          Επ.Οπ Επχιας                                                                 Τηλ: 6951369806                                                 Τηλ: 6934884330

 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου