Αύριο Τετάρτη 1/8 η κηδεία της Ανθυπαστυνόμου Κασσιανής Σπανού και της οικογένειάς της


Αύριο Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 θα γίνει η κηδεία της Καλαμπακιώτισσας Ανθυπαστυνόμου Κασσιανής (Άννυ) Σπανού (40 ετών), του συζύγου της Παναγιώτη Κοκκινίδη (40 ετών), των δυο μικρών παιδιών τους, Γιώργου (8 ετών) και Δημήτρη (5 ετών), και της γιαγιάς, Πιπίνας Κοκκινίδη (70 ετών), οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στην περιοχή Μάτι της Αθήνας.
Η κηδεία θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας στις 12 μ. ενώ οι σοροί θα μεταφερθούν στον Ιερό Ναό στις 11:30 π.μ.
Η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η ιστοσελίδα μας συλλυπείται τους οικείους τους και τους εύχεται τη εξ ύψους παρηγορια.
Tην τελετή Επιμελείται το γραφείο τελετών «ΠΡΟΥΦΑΣ»
https://www.tameteora.gr/topika/dimos-meteoron/214166/αύριο-τετάρτη-1-8-η-κηδεία-της-ανθυπαστυ/

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου