Στρατιωτικοί: Κουρασμένοι και άυπνοι αλλά δε μας νοιάζει..Με  επαγγελματισμό και θέληση τα  στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από χθές στο βράδυ προσφέρουν βοήθεια στην πληγωμένη Αττική.

Σε περίπολα, ομάδες πυρασφάλειας, με υδροφόρες κλπ  με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα στους συνανθρώπους , όλα για την πατρίδα.

Κούραση και εξάντληση και όμως δηλώνουν το παρόν και λένε ότι αν και κουρασμένοι και άυπνοι δεν τους νοιάζει όσες ώρες και αν δουλεύουν.

Όλα τα σώματα στη ¨μάχη¨, η αεροπορία στην κατάσβεση , τα ΟΥΚ σε εύρεση ανθρώπων, τα πλοία του ΠΝ έγιναν προσωρινές στέγες.

Ο στρατός μαζί με αστυνομία και πυροσβεστική θα περιπολεί στις περιοχές και με τα μηχανήματα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου