Συνάντηση Προέδρου ΠΟΕΣ με Ν. Μαριά

Με τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή, κ. Νότη Μαριά, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ο-μοσπονδίας μας, τη Δευτέρα 02 Απριλίου 2018, στα γραφεία του πρώτο, στην Αθήνα.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παράνομη και επί μακρόν προσωρινή κράτηση στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης της Τουρκίας, χωρίς την απαγγελία οποιασδήποτε κατηγορίας, των δύο (2) συναδέλφων μας στρατιωτικών.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας μετέφερε την ευαρέσκειά του για την παρέμβαση του κ. Μαρία προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τη δήλωση του τελευταίου για την άμεση απελευθέρωση των δύο (2) κρατουμένων, ενώ του ζήτησε να συνεχίσει και να εντείνει τις πιέσεις του, με όποιο θεσμικό τρόπο κρίνει απαραίτητο και αναγκαίο, για την άμεση απελευθέρωση των δύο (2) συναδέλφων μας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο Πρόεδρος Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης 6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας Πλωτάρχης (Ε) ΠΝ Παπαχαρτοφύλης Ευστάθιος 6974860612

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά