Έναρξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών Ο.Η.Ε.

   Στις 23 Aπρ 2018 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών Ο.Η.Ε  στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.
   Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 3 εβδομάδων, συμμετέχουν 33 σπουδαστές από  8 χώρες (Αρμενία, Ελλάδα, ΗΑΕ, Γαλλία, Κίνα, Κύπρος, Πολωνία, Ζάμπια). Οι σπουδαστές είναι μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και ιδιώτες.
 Κατά την διάρκεια του Σχολείου, οι συμμετέχοντες πρόκειται να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση των καθηκόντων των στρατιωτικών παρατηρητών του ΟΗΕ. Κατά την τρίτη εβδομάδα, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της άσκησης «BLUE SHIELD», όπου θα εξεταστούν διάφορα επεισόδια από το περιβάλλον ειρηνευτικών επιχειρήσεων, τα οποία πιθανόν οι εκπαιδευόμενοι να αντιμετωπίσουν ως στρατιωτικοί παρατηρητές των ΗΕ.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά