Χειμερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων





Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 12 έως την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε Χειμερινός Εκπαιδευτικός Πλους (ΧΕΠ) της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) με συμμετοχή του συνόλου των Ναυτικών Δοκίμων, της φρεγάτας ΕΛΛΗ και του πλοίου γενικής υποστήριξης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στη θαλάσσια περιοχή του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου Πελάγους.



    Τον εν λόγω εκπαιδευτικό πλου και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Ναυτικών Δοκίμων παρακολούθησε ο Διοικητής της ΣΝΔ Υποναύαρχος Γεώργιος Πελεκανάκης ΠΝ, επιβαίνων επί του ΠΓΥ ΠΡΟΜΥΘΕΥΣ.



    Σκοπός του εκπαιδευτικού πλου της ΣΝΔ ήταν η πρακτική εκπαίδευση εν πλω, η απόκτηση ναυτικών γνώσεων και εμπειρίας καθώς και η προβολή του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Σημαίας στους λιμένες κατάπλου.



    Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού πλου, την Παρασκευή 13 Απριλίου, τα Πολεμικά Πλοία κατέπλευσαν στο λιμένα ν. Ρόδου, και το Σάββατο 14 Απριλίου, αγκυροβόλησαν στον όρμο Σητείας στη ν. Κρήτη, όπου ο Διοικητής της ΣΝΔ, οι Κυβερνήτες των Πολεμικών Πλοίων και οι Ναυτικοί Δόκιμοι πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές επισκέψεις, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί.
Χειμερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων








Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά