Δημιουργείται Σημείο Υποδοχής Οπλιτών με έδρα τη Χίο
Στα σκαριά βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το νέο σχέδιο κατάταξης των νεοσυλλέκτων που πλέον θα γίνεται από τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών. Ουσιαστικά πρόκειται για κεντρικές μονάδες οι οποίες απλά θα υποδέχονται τους νεοσύλλεκτους και μέσα σε 2 ημέρες θα τους προωθούν στις μονάδες που θα υπηρετούν.
Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία Σημείων Υποδοχής Οπλιτών σε όλα τα μεγάλα ακριτικά νησιά, μεταξύ αυτών και η Χίος.
Στα σημεία υποδοχής οι στρατιώτες επί της ουσίας θα περνούν τις ιατρικές εξετάσεις, θα παίρνουν ιματισμό και στη συνέχεια θα λαμβάνουν το φύλλο πορείας για τις μονάδες όπου θα περνούν τη βασική εκπαίδευση στα όπλα λαμβάνοντας παράλληλα και εκπαίδευση σε ειδικότητα.

http://www.politischios.gr/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου