Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας θυμήθηκε το στρατιωτικό του

Στη Διεύθυνση Διαβιβάσεων του ΓΕΣ (στο Χαϊδάρι), βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος για να δώσει τις ευχές του για τη νέα χρονιά και να ευλογήσει την Βασιλόπιτα του Σώματος. Στην εκδήλωση παρέστη και ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Νικόλαος υπηρέτησε στις Διαβιβάσεις και ήταν έφεδρος αξιωματικός. Μάλιστα είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Αξιωματικών Διαβιβάσεων.
Πηγή: Rafina Pikermi News

http://orthodoxia.info/


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή¨

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου