ΣΕΠ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ήταν όλοι εκεί .
Ήταν όλοι εκεί .
Χωρίς χρώματα , χωρίς κόμματα , χωρίς ψεύτικα αισθήματα.
Όλοι εκεί από μικρά παιδιά μέχρι γέροντες , από την Κρήτη , τον Μωριά , την Ρούμελη , την Θράκη ,την Κύπρο , τον Πόντο και όλον τον Ελληνισμό , ναι ήταν όλοι εκεί........
Με την Γαλανόλευκη Σημαία μας να κυματίζει στο κάθε χέρι και να ακούγεται ''Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ'' ή ''ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ή ''ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ έδωσαν την βροντερή απάντηση στους Σκοπιανούς , στον κ.Νίμιτσ και γενικά σε αυτούς που θέλουν να καπηλευτούν την ιστορία και την ταυτότητα της Μακεδονίας μας.
Όταν οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι τίποτα δεν πρέπει να μας φοβίζει όσο και να θέλουν να μας διχάσουν κάποιες δυνάμεις.
Είναι στιγμές που θα σου μείνουν χαραγμένες στην μνήμη , ξέροντας πως σε αγώνες ο απλός λαός έδωσε και την ψυχή του για αυτά που πιστεύει , έτσι και τώρα βλέπεις πως ακόμα υπάρχει ελπίδα ,τίποτα δεν έχει χαθεί , και ποτέ αυτός ο περήφανος λαός και χώρα δεν πρόκειται να νικηθεί.
Έχουμε ΠΑΤΡΙΔΑ , έχουμε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , έχουμε ΠΙΣΤΗ , έχουμε ΙΔΑΝΙΚΑ , ΑΞΙΕΣ , ΠΑΡΑΔΟΣΗ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΙΣΤΟΡΙΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
Το μήνυμα είναι σαφές και ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις :
H ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος
Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου