ΣΕΠ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ήταν όλοι εκεί .




Ήταν όλοι εκεί .
Χωρίς χρώματα , χωρίς κόμματα , χωρίς ψεύτικα αισθήματα.
Όλοι εκεί από μικρά παιδιά μέχρι γέροντες , από την Κρήτη , τον Μωριά , την Ρούμελη , την Θράκη ,την Κύπρο , τον Πόντο και όλον τον Ελληνισμό , ναι ήταν όλοι εκεί........
Με την Γαλανόλευκη Σημαία μας να κυματίζει στο κάθε χέρι και να ακούγεται ''Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ'' ή ''ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ή ''ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ έδωσαν την βροντερή απάντηση στους Σκοπιανούς , στον κ.Νίμιτσ και γενικά σε αυτούς που θέλουν να καπηλευτούν την ιστορία και την ταυτότητα της Μακεδονίας μας.
Όταν οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι τίποτα δεν πρέπει να μας φοβίζει όσο και να θέλουν να μας διχάσουν κάποιες δυνάμεις.
Είναι στιγμές που θα σου μείνουν χαραγμένες στην μνήμη , ξέροντας πως σε αγώνες ο απλός λαός έδωσε και την ψυχή του για αυτά που πιστεύει , έτσι και τώρα βλέπεις πως ακόμα υπάρχει ελπίδα ,τίποτα δεν έχει χαθεί , και ποτέ αυτός ο περήφανος λαός και χώρα δεν πρόκειται να νικηθεί.
Έχουμε ΠΑΤΡΙΔΑ , έχουμε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , έχουμε ΠΙΣΤΗ , έχουμε ΙΔΑΝΙΚΑ , ΑΞΙΕΣ , ΠΑΡΑΔΟΣΗ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΙΣΤΟΡΙΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
Το μήνυμα είναι σαφές και ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις :
H ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος
Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά