Σύρος: Βρέθηκε μέσα στο στρατόπεδο «φορτωμένος» με κάνναβη!




Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές της Σύρου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, ο 35χρονος κινούταν στο χώρο του στρατοπέδου, όπου έγινε αντιληπτός από φαντάρους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Μετά από έλεγχου που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης 25,6 γραμμαρίων, ενώ μετά από έλεγχο στην οικία του βρέθηκαν άλλα 428,5 γραμμάρια!
Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθη χθες (22.01.2018) στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης, ένας 35χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ μετά από έλεγχο που έγινε στον 35χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 25,6 γραμμαρίων. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε στην κατοικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 428,5 γραμμαρίων σε φάση κατεργασίας.
Συνολικά βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 454,1 γραμμάρια κάνναβης.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί σήμερα από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

https://cyclades24.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά