Έτος Μέριμνας Προσωπικού.. για αξιωματικό με αποστολή ρούχων για τα παιδιά του!!Και όμως...  περνάμε έτος μέριμνας προσωπικού με αξιωματικούς (σχολής) που δεν έχουν ρούχα και τρόφιμα για τα παιδιά τους και ευτυχώς που υπάρχουν οι φίλοι και οι άνθρωποι με κατανόηση και τους στέλνουν...

Η αλληλοστήριξη μεταξύ συναδέλφων αλλά και πολιτών είναι φαίνεται πιο δυνατή και πίσω από τις κάμερες και τα φλας αφού δεν γίνονται για τα μάτια του κόσμου.

Παρόλο που αυτή η ιστορία δεν θα έπρεπε να έρθει στο φως αλλά κάποιοι να έχουν μεριμνήσει για τους αξιωματικούς ή τελοσπαντων γενικά ώστε κάποιοι να ζουν με αξιοπρέπεια.

Όταν δε ήρθε η μετάθεση έκαναν έρανο για τα έξοδα!!

Το έτος μέριμνας προσωπικού συνεχίζεται....

ΗΘΙΚΟΝ;;;;;;;;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ;;;;; ΗΘΙΚΟΝ;;;;;

(η ιστορια αυτή προέρχεται από άνθρωπο που τον ξερω προσωπικα- Β. Αμπατζή / Δημοσιογράφος)
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου