ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΤΣΤο ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ,σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης μας σχετικά με  το πρόβλημα που προέκυψε την 29 Ιαν.2018 με την χρέωση τραπεζικής προμήθειας εμβάσματος στην καταβολή του μερίσματος ΜΤΣ Φεβρ.2018, ενημερώνει τους συναδέλφους για τα παρακάτω:

1.Ειχε την 31 Ιαν.2018 τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ κ.Κουτσογιαννόπουλο Χρήστο, όπου ξεκαθαρίστηκε ότι το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε με υπαιτιότητα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού όπως μας ενημέρωσε η τράπεζα ,αλλά   κατά τη διαδικασία παραμετροποίησης του συστήματος διατραπεζικών συναλλαγών από την «ΔΙΑΣ Α.Ε», καταχωρήθηκε εκ παραδρομής από την υπόψη εταιρεία εσφαλμένος κωδικός χαρακτηρισμού του αρχείου καταβολής μερισμάτων, με αποτέλεσμα να θεωρηθούν ως «ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ» αντί του ορθού «ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΣ» και να επιβαρυνθούν με το αντίστοιχο ανά τραπεζικό ίδρυμα κόστος συναλλαγής.

2. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ευχαριστεί τον κ.Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ για τις διευκρινήσεις και χαιρετίζει τις προσπάθειες του για την εύρυθμη λειτουργία του Ταμείου, προς όφελος των μερισματούχων του.
Για το ΔΣ


Παναγιωτου Δημήτριος                                                       Καραγιάννης Χαράλαμπος
   Πρόεδρος                                                                                  Γραμματέας
 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή¨

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου