Έσωσαν πολυτραυματία Στέλεχος του Στρατού οι Γιατροί του 424 ΓΣΝΘ ….Εκτός Εντατικής ο Υπαξιωματικός!


Εκτός Εντατικής Μονάδας και  σε θάλαμο της Νευροχειρουργικής του 424 ΓΣΝΘ  ,νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φυσικά, ο Υπαξιωματικός πολυτραυματίας  που έπεσε από την σκεπή την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε στέγη στο 307 ΠΕΒ!
Ο Υπαξιωματικός τυχερός μέσα στην ατυχία του,  έτυχε να βρεθεί στα χέρια  Στρατιωτικών Χειρουργών που εκτέλεσαν πολύπλοκες εγχειρήσεις  και έσωσαν και την ζωή αλλά και την κινητικότητα του Στελέχους του Στρατού μας!
Απομένει σύμφωνα με πληροφορίες μια λεπτή εγχείρηση απο τη Κορυφή στο είδος του  τον Γενικό Αρχίατρο της Νευροχειρουργικής Κλινικής στη μέση για να τελειώσουν όλα για τον Τραυματία !
Το γεγονός οτι ο Υπαξιωματικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα ενεργοποίησε άμεσα το ΓΕΣ που έστησε  Αεροδιακομιδή  για την μεταφορά του  στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που ήδη είχε σημάνει Συναγερμό!
Μπορεί να λέμε πολλά και ίσως να υπερβάλουμε καμιά φορά ..Αλλά τα εύσημα αξίζουν και με το Παραπάνω στους Στραιωτικούς Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του 424 ΓΣΝΘ που έδρασαν αστραπιαία!
Επίσης να συγχαρούμε το ΓΕΣ που έστησε κεραυνοβόλα την όλη Επιχείρηση και ευχόμαστε στον Τραυματία να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του γερός και δυνατός!
veteranos.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά