Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΣτη Λάρισα, την 19η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00΄, με φροντίδα και σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος μέλους του διοικητικού συμβουλίου (Δ.Σ) της Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας ΕΜΘ Ανθστή (ΤΧ) Παπαδούλη Κων/νου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του καταστατικού της, όπως αυτό αναδείχθηκε κατά τις αρχαιρεσίες της 14-1-2018, συνήλθαν τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα εκλέγοντας τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία και τα μέλη αυτού, με μυστική ψηφοφορία.
Μετά τις υποβληθείσες υποψηφιότητες και τη διενεργηθείσα ως άνω μυστική ψηφοφορία το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ συγκροτείται σε σώμα ως εξής:

Κουκουράβας Στέφανος του Ελευθερίου, ως Πρόεδρος, 
Παπαδούλης Κώστας του Θωμά, ως Αντιπρόεδρος,

Καρανάσιος Χρήστος του Παντελή, ως Γεν. Γραμματέας,

Τόπας Θεόδωρος του Αποστόλου, ως Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας,

Κυρίτσης Δημήτριος του Ιωάννη, ως Ταμίας και

Γκαμπλιάς Νικόλαος του Βασιλείου,

Χαρακοπούλου Αλεξάνδρα του Γεωργίου,

Κολονιώτης Λεωνίδας του Αθανασίου και

Παπαδάκης Σταύρος του Βασιλείου, ως μέλη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-
Πρόεδρος

Στέφανος Κουκουράβας
6983531360
-Ο-
Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Καρανάσιος
6936178253

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου