Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με μέλη του ΔΣ της ΕΣΠΕΚΟΖ



Τη 18η Ιανουαρίου 2018, αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ της Ένωσης μας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του ΚΚΕ για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και η καταγραφή των προβλημάτων σε περιφερειακό επίπεδο, ωστε μέσω της κοινοβουλευτικής οδού και με όποιο άλλο τρόπο κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο να βοηθήσει στην επίλυσή τους .
Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε ότι ανέκαθεν ήταν υπέρ του ακομμάτιστου συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και γι΄ αυτό το λόγο υποστήριξε τα δύο νομοθετήματα που τον εγκαθίδρυσαν και θέλει να ευοδώσουν οι όποιες προσπάθειες καταβάλλονται από τις Περιφερειακές Ενώσεις που έχουν συγκροτηθεί σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων, προς όφελος των μελών τους και όλων εν γένει των στρατιωτικών .
Οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και συνεχόμενες ενημερώσεις.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Θεόδωρος Πετκίδης
Δημήτριος Ζιώγας
Υπλχος (Α)
Υπλγος (ΑΠΒ)
τηλ. 6977614766
τηλ. 6977631386

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά