Πλήρως αποτυχημένη η εκδήλωση των στρατιωτικών στην Ήπειρο. Μετράνε απώλειες



Έριξε γεμάτα και έπιασε άδεια.


Αποτυχημένη και ήταν η <πανελλήνια> εκδήλωση στρατιωτικών σε πόλη της Ηπείρου, που μόνο πανελλήνια δεν ήταν διότι η υπόλοιπη απλά Ελλάδα δεν συμμετείχε καν.

Με ελάχιστο ανύπαρκτο κόσμο, φίλους  ή συλλόγους (όσοι δεν πήγαν στα Ιωάννινα), πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και χωρίς καθόλου στρατιωτικούς αλλά και τα δήθεν μεγάλα πρόσωπα που θα τιμούσαν την εκδήλωση, καταλήγοντας σε μεγάλο φιάσκο.

Οι στρατιωτικοί όπως και όλη η Ήπειρος (ακόμα και κάτοικοι της Άρτας, όπως μας είπε αναγνώστης μας) πήγε στην εξαιρετική αθλητική εκδήλωση - ο γύρος της λίμνης - στα Ιωάννινα που πραγματικά τα έσπασε τόσο σε κόσμο όσο και στην διοργάνωση.

Επίσης πάρα πολλοί στρατιωτικοί πήγαν στο μεγαλοπρεπές Λεωνίδα Τρόπαιο που πραγματικά είχε τεράστια προσέλευση.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά