Στρ. Μουσική της Τρίπολης: Πάντα δίπλα στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας



Το ότι η στρατιωτική μουσική της Τρίπολης έχει πάει πολλά ταξίδια για να αποδώσει τιμές στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν αποτελεί είδηση μιας και μας το είχε επιβεβαιώσει σε ρεπορτάζ μας- συνέντευξη ο Διοικητής της Στρ. Μουσικής.

Μάθαμε από άνθρωπο της Προεδρίας ότι ο ΠτΔ Π. Παυλόπουλος έχει σχολιάσει πολύ θετικά και με τα καλύτερα λόγια την παρουσία της ΣΜΣ ΔΙΚΕ στους τόπους που είναι παρών.
Από ότι μας είπε τα παιδιά της στρατιωτικής μουσικής της Τρίπολης είναι πάντα δίπλα μας.

Πραγματικά ο Προκόπης Παυλόπουλος έρχεται πάρα πολύ συχνά στην Πελοπόννησο και όπου βρίσκεται είναι και η Στρατιωτική Μουσική εκεί!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά