ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΔΙΚΑΙΕΣ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

Της Βάλιας Αμπατζή

Το ακούσαμε και αυτό!! Ότι απο δω και πέρα οι στρατιώτες ΟΛΟΙ θα περνούν από παραμεθόριο!!!

Φαίνεται ότι δεν ισχύει για όλους μιας και υπάρχουν στρατιώτες που με βύσμα υπηρετούν στον τόπο τους και άλλοι που έχουν λόγους και πραγματικά προβλήματα να υπηρετούν σε παραμεθόριο!!!
Οποίος έχει βύσμα πάει σπίτι οποίος δεν έχει όχι... ( Παρόλο τον νέο νόμο με υποχρεωτική θητεία 6 μηνών στην παραμεθόριο )

Πόσο μάλλον όταν στρατιώτες έχουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και δεν μένουν κοντά στον τόπο τους αλλά φροντίζουν άλλοι με τις βυσματάρες τους που δεν έχουν λόγους να "πετάνε" κάποιους από τον τόπο τους που έχουν ανάγκη!!! Αλλά θα μου πεις την ανάγκη θα κοιτάξουν ή το μέσον?

Έτσι λοιπόν έφτασε στα αυτιά μας το εξής:

Στρατιώτης ΠΒ με καταγωγή από τον Κολινδρό Πιερίας Μοναχοπαίδι, ο πατέρας δεν ζεί, με εισόδημα 400€, αυτός συντηρεί μάνα κ γιαγιά, η μητέρα του έχει 67% αναπηρία για ψυχολογικό που υπηρετεί στην Σαμοθράκη (289 Α/Κ ΠΜΠ) αυτή τη στιγμή "εκτοπίστηκε" από τους συμπατριώτες του στρατιώτες που κατάγονται από εύπορες οικογένεις και υπηρετούν ΧΑΛΑΡΑ στον τόπο τους!!!. Δεν τουν δίνουν μετάθεση με την δικαιολογία ότι είναι μικρή σειρά κ έδωσαν σε πολλούς...

Πιο μακριά δεν μπορούσαν να τον στείλουν τον συγκεκριμένο???? Τελικά ότι θέλουν βλέπουν!!! Και πάνω απο όλα αξιοκρατικά!!!!

ΥΓ έτσι για να προλάβω μερικά κακά στόματα να πω ότι την πληροφορία δεν μας την έδωσε ο στρατιώτης ο οποίος δεν ξέρει τίποτα για το άρθρο!!! Με σεβασμό λοιπόν στην οικογενειακή του κατάσταση απλώς μπας και αφυπνίσουμε κανέναν!!!! Γιατί τα κακά μυαλά θα πουν ότι εκείνος το έδωσε στα ΜΜΕ (καθένας θα πει την εξυπνάδα του!!!)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά