500 νεοσύλλεκτοι στο 11ο Σ.Π το Νοέμβριο



Άγνωστο «τί μέλλει γενέσθαι» το 2014 με την τύχη του Συντάγματος
«Χαράς ευαγγέλια» για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη αφού, σύμφωνα με το διοικητή του, όπως αυτό ανακοινώθηκε στη σύσκεψη που έγινε για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου και τον προγραμματισμό για το χειμώνα, στις 11 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο της κατάταξης νεοσυλλέκτων της ΣΤ' 2013 ΕΣΣΟ, θα καταταγούν στο εν λόγω στρατόπεδο, 500 νεοσύλλεκτοι.
Σύμφωνα πάντα με το διοικητή του 11ου Σ.Π, επειδή οι νεοσύλλεκτοι της εν λόγω σειράς είναι πάρα πολλοί και δεν γίνεται να καταταγούν όλοι στο διακλαδικό κέντρο της 124 ΠΒΕ, αυτό θα γίνει στο Στρατόπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης». Από εκεί και ύστερα βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά ο διοικητής, «από τον Ιανουάριο δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε άλλη σειρά».
Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ανέφερε πως υπάρχει παντελής έλλειψη προσωπικού και υπηρετούν 30 στελέχη (μόνιμοι είναι 27), όταν πριν λίγα χρόνια υπηρετούσαν 80 και πλέον άτομα.
Στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε τι λέει ο διοικητής για το παραπάνω θέμα, αλλά και για τη συμβολή του στρατού στην πρόληψη και κατάσβεση των πυρκαγιών, καθώς και τον εκπρόσωπο της αεροπορίας.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά