ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ- ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ

Της Βάλιας Αμπατζή

Έκπληκτη διαπίστωσα στην Διαύγεια του ΥΠΕΘΑ ότι υπήρχαν πολιτικό προσωπικό ως φύλακες και νυχτοφύλακες του Υπουργείου. Αυτό και αν είναι είδηση!!!

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΛΛΑ6-ΞΑ0

Πολλά τα συμπεράσματα. Τι σημαίνει αυτο? Ή στρατιώτες σκοποί δεν υπήρχαν ή υπήρχαν αλλά φύλαγε και πολιτικό προσωπικό αλλά για ποιο λόγο. Και αν φύλαγε τι φύλαγε?

Σε μια συζητησή μου μιλήσαμε για πολιτικά ρουσφέτια, γιοι και ανηψιοι βουλευτών και πολλά άλλα.

Έπρεπε δηλαδή να έρθει η τρόικα για να μπει μια τάξη και να φύγουν απο τις θέσεις αυτές που τίποτα δεν πρόσφεραν?? Τους προκαλώ λοιπόν αυτούς τους υπαλλήλους να βγούν και να πουν τι ακριβώς φύλαγαν μαζί με τους φαντάρους!!!

θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή την χώρα!!!!

Τελοσπαντων δεν κατηγορώ την τώρα ηγεσία του Υπουργείου μιας και τους διώχνει. Γιατι τέτοιες θέσεις "του φραπε" καλά τις έκανε!!!! Αλλά οι προηγούμενη ηγεσία γιατί τους κάλυπτε σε μια εποχή που  η ανεργία καλπάζει για τους άλλoυς??
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά