ΕΠΟΠ συνέταιρος σε οίκο ανοχής! "Συμπλήρωνε" το εισόδημα!

Το είδαμε και το ακούσαμε κι αυτό ,θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμα συνέπεια και της τραγικής οικονομικής κρίσης. ΕΠΟΠ διατηρούσε “συνεταιρικά” παράνομο οίκο ανοχής!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στρατιωτικός συνελήφθη κατηγορούμενος ότι είχε μισθώσει διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργούσε ως παράνομο οίκο ανοχής.

Πρόκειται για 37χρονο που υπηρετεί ως Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) στον Ελληνικό Στρατό.

Μαζί του συνελήφθησαν ένας 36χρονος αλλά και δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες προσέφεραν επ' αμοιβή τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε πελάτες, κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού.

Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο στρατιωτικός είχε παραχωρήσει το ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα στον 36χρονο, ο οποίος εμφανιζόταν ως υπεύθυνος του παράνομου οίκου ανοχής. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο άντρες είχαν μισθώσει κατά το παρελθόν ένα ακόμη διαμέρισμα, στο κέντρο της πόλης, για τον ίδιο σκοπό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων», ενώ σε βάρος των δύο γυναικών, μία 23χρονη Αλβανίδα και μία 28χρονη Ελληνίδα, βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων και άλλων διατάξεων». 

onalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά