Δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου κατά την επίσκεψη του στην Ιερά Μονή Πανορμίτη, στη Σύμη‏


O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Πανορμίτη, στη Σύμη, όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σύμης, κ. Χρυσόστομο στο πλαίσιο της επίσκεψης του σε Στρατιωτικές Μονάδες της Δωδεκανήσου, σε φυλάκια και Στρατιωτικές Φρουρές ακριτικών νησιών.

 

Τον κ. Παναγιωτόπουλο συνόδευσαν: ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ο Διοικητής 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Νικόλαος Δεβετζής.

 

Μετά το τέλος της επίσκεψης του, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η παράδοση μας λέει, ότι ο Στρατός της Ελλάδος είναι Θεοφύλακτος. Εδώ, στη Σύμη, στο ακριτικό νησί, μετά την επιθεώρηση της φρουράς βρεθήκαμε στον Πανορμίτη, για να πάρουμε ευλογίες και να προσκυνήσουμε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας έχουν ομφάλιο λώρο με την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και το επιβεβαιώνει κανείς με μια τέτοια επίσκεψη, εδώ.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά των Ενόπλων Δυνάμεων: Διοικητές, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς  και οπλίτες. Στα παιδιά μας, που υπηρετούν τη θητεία τους και βρίσκονται εδώ, στα ακριτικά νησιά, εν προκειμένω στη Σύμη. Φυλάνε τα σύνορά μας, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και προσφέρουν στην Πατρίδα».

 

 

 

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά