Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καράμπελα σε Σχηματισμούς και Μονάδες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης‏


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Καράμπελας συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Υποστράτηγο Βερίγο Ζαχαρία, επισκέφθηκε Σχηματισμούς και Μονάδες των Φρουρών Χρυσούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Ελευθερούπολης και Καβάλας, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Γεώργιο Πετρίδη και τον Δήμαρχο Παγγαίου, κ. Βασίλειο Ξουλόγη.

 

Στο περιθώριο της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ξεναγήθηκε στην έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Οι ζωγράφοι των Βαλκανικών Πολέμων», η οποία θα φιλοξενείται στο Στρατιωτικό Μουσείο Κομοτηνής έως τις 6 Ιανουαρίου 2013, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων.

 

Στην Κομοτηνή επισκέφθηκε επίσης, τις κατοικίες που παραδόθηκαν πρόσφατα καθώς και άλλες που κατασκευάζονται και προορίζονται για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών Υπαξιωματικών ενώ ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών και σε άλλες Φρουρές.

 

Ο κ. Καράμπελας κατά την επίσκεψή του διαπίστωσε την προσήλωση του προσωπικού στην αποστολή και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, που το διακατέχει.

 

Απευθυνόμενος προς το προσωπικό και αφού μετέφερε τις θερμές ευχές του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου τόνισε, ότι ποτέ οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έβαλαν στην ίδια ζυγαριά τις οικονομικές απολαβές και την αφοσίωση στην Πατρίδα και το καθήκον.

 

 Ταυτόχρονα, μετέδωσε μήνυμα αισιοδοξίας, ότι η αξιοπιστία της χώρας μας στη Διεθνή Κοινότητα έχει αποκατασταθεί, ο κύκλος της σταθερότητας έχει ανοίξει και ότι στο τέλος του 2013 η Πατρίδα μας, ύστερα από τη μεγάλη προσπάθεια του λαού μας, θα έχει βρει την αναπτυξιακή της πορεία.

 

Ο ΥΦΕΘΑ τονίζοντας την ισχύ και αποτρεπτική ικανότητα των Ένοπλων Δυνάμεων έστειλε μήνυμα Ειρήνης και συνεργασίας με τους άλλους λαούς της περιοχής, εν ονόματι της προόδου και ενός καλύτερου μέλλοντος.

 

Τέλος, ευχαρίστησε μέσω των Δημάρχων τις τοπικές κοινωνίες για την αγάπη και εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες αποτελούν θεσμό ανάτασης, αλληλεγγύης και Εθνικής συνοχής και συνιστούν σημείο αναφοράς για όλο το Έθνος.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά