Δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου μετά την περιήγησή του στις εγκαταστάσεις του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου της Ντόχα μέρος του οποίου έχει κατασκευαστεί από Ελληνική εταιρεία‏


 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, πριν από την αναχώρησή του από το Κατάρ, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου της Ντόχα, όπου συναντήθηκε με Έλληνες εργαζομένους και συνομίλησε μαζί τους.

 

Σημειώνεται, ότι μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεων του νέου Διεθνούς Αεροδρόμιου της Ντόχα,  έχει κατασκευαστεί από Ελληνική εταιρεία.

 

Αφού περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

            «Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια βρίσκομαι εδώ, σε ένα πολύ μεγάλο έργο, στο νέο αεροδρόμιο του Κατάρ, στην Ντόχα, το οποίο έχουν σχεδιάσει Έλληνες και μάλιστα έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες του.

 

            Όλα αυτά που βλέπετε εδώ, είναι από Ελληνικά χέρια και αυτό μας κάνει πολλαπλά υπερήφανους για την τεχνογνωσία τους, για την επιστημοσύνη τους, για τις τεχνικές τους δυνατότητες και ικανότητες, για το γεγονός ότι μπορούν οι Έλληνες να στέκονται ανταγωνιστικά, να κάνουν έργα σημαντικά, να αφήνουν εξαιρετικό όνομα σε μια χώρα, όπως το Κατάρ, όπου ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και από τις τέσσερις άκρες της γης.

 

            Θέλω ειλικρινά να συγχαρώ, από το πρώτο στέλεχος της κάθε εταιρείας που είναι εδώ, μέχρι τον πλέον νέο και χαμηλό στην ιεραρχία της εταιρείας, εργαζόμενο. Να τους συγχαρώ όλους και να τους σφίξω το χέρι,  γιατί κάνουν σπουδαία πράγματα, γιατί αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας και να δεσμευθούμε, ότι θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας για να τους στηρίξουμε».

 

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά