Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της 114 ΠΜ και του 2ου ΤΕΑΣ‏


Ο Υφυπουργός  Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας και Διοικητή του Κέντρου Συνδυασμένων Αεροπορικών Επιχειρήσεων (Combined Air Operations Center 7 - CAOC 7), Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά επισκέφθηκε σήμερα, την 114η Πτέρυγα Μάχης, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό.

 

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιπτάμενους και τους τεχνικούς της 331 και 332 Μοίρας, τα στελέχη της Μοίρας Συντήρησης Βάσης (ΜΣΒ) και το προσωπικό της Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων Patriot και του Δορυφορικού Σταθμού.

 

Στη συνέχεια, ο κ. Ελευσινιώτης επισκέφθηκε την έδρα του 2ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (2ο ΤΕΑΣ) στην Πάχη Μεγάρων, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη.

 

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, στις συνομιλίες που είχε με το προσωπικό, τόνισε ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία καταλαβαίνουν απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι στην καθημερινότητά τους, λόγω της κρίσης και κάλεσε τους στρατιωτικούς, ως κομμάτι τις Ελληνικής κοινωνίας, να συμβάλλουν στο ποσοστό που τους αναλογεί στην ανάκαμψη της χώρας.

 

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις παρέχουν την ασφάλεια στους πολίτες, ώστε αυτοί να δραστηριοποιηθούν και να αναπτυχθούν οικονομικά,  προκειμένου η χώρα να ξεπεράσει τα προβλήματα της κρίσης.

 

Τέλος, τόνισε ότι έχουν μπει οι βάσεις για την οικονομική ανάκαμψη και δήλωσε αισιόδοξος, ότι το 2013 θα είναι μια χρονιά, που θα φανεί το αποτέλεσμα των σκληρών προσπαθειών όλων των Ελλήνων.

 

 

 

 

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά