Βοήθεια ΣΕΠ στον στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο η Αγκαλιά



 Ημέρες κατάνυξης, ημέρες συλλογισμού αλλά και χαράς.

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Νυρεμβέργης Φυρτ Ερλάγκεν "Βοηθάμε τον συνάνθρωπο με τις Αποστολές Αγάπης".
Έτσι στις 28 Απριλίου 2021 μια ακόμα Βοήθεια στον συνάνθρωπο, μια ακόμα Αποστολή Αγάπης έφτασε στον προορισμό της στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο  
η Αγκαλιά , ελπίζοντας εκτός των άλλων ειδών που προσφέρθηκαν, ειδικά τα δώρα με τα παιχνίδια να φέρουν χαμόγελα στα παιδιά τις ημέρες αυτές.
Ευχαριστώ τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Νυρεμβέργης Φυρτ Ερλάγκεν και τον κ. Κωνσταντίνο Παπανέστορα, τα μέλη μας και τους φίλους του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.), που παρά τις δυσκολίες συνεργάζονται και προσφέρουν χαρά και αγάπη στον συνάνθρωπο. 
Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση σε όλον τον Ελληνισμό. 

Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Τχης (ΠΖ-ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά