Νέα δωρεά στο Μουσείο και Ιστορία των Διαβιβάσεων

 

Παρά την πανδημία και τους περιορισμούς, υπάρχουν φίλοι του Μουσείου και της Ιστορίας των Διαβιβάσεων που αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη τους κάνοντας δωρεές αντικειμένων που εμπλουτίζουν τα εκθέματα του Μουσείου. Παραδόθηκαν σήμερα τα υλικά :
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λάμπρο Γιαννακάκη για τη δωρεά ενός φορητού σταθμού ασυρμάτου του Β' ΠΠ βρετανικής προελεύσεως τύπου Wireless Set No 46.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Ταξίαρχο ε.α. κ. Αναστάσιο Γιαννέλη για την δωρεά 4 μαγνητικών τηλεφώνων εκστρατείας, τα οποία εμπλούτισαν τη συλλογή του Μουσείου μας.
Ελπίζουμε να μιμηθούν το παράδειγμα τους και άλλοι φίλοι της ιστορίας των Διαβιβάσεων.













Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά