Οι Εθνοφύλακες του Έβρου πανέτοιμοι !!!



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Άσκηση αποτροπής εχθρικών αποβατικών δυνάμεων στην περιοχή της Μάκρης – Άξιοι συγχαρητηρίων οι άντρες της Εθνοφυλακής, που ενισχύουν την Άμυνα της Πατρίδας


Οι εχθρικές δυνάμεις καταφτάνουν διά θαλάσσης, επιλέγοντας την περιοχή της Μάκρης, προκειμένου να πιάσουν στον ύπνο την άμυνα της χώρας.

Ωστόσο, απέναντί τους βρίσκονται οι άγρυπνοι φρουροί του Έβρου, το Τάγμα Εθνοφυλακής, το οποίο χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, αποτρέπει την απόβαση.

Όλα αυτά, ευτυχώς, δε συνέβησαν στην πραγματικότητα, παρά αποτελούσαν σενάριο άσκησης ετοιμότητας, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στο λιμανάκι της Μάκρης Αλεξανδρούπολης.
- Advertisement -

Οι Εθνοφύλακες για ακόμα μια φορά απέδειξαν το επίπεδο ετοιμότητάς τους και ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν και να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια εχθρικής εισβολής στην περιοχή.

Την άσκηση παρακολούθησαν και αρκετοί πολίτες, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την ετοιμότητα τω Εθνοφυλάκων, όπως και από τον συντονισμό με τον οποίο ενήργησαν, έστω και αν επρόκειτο για άσκηση.

Το παρών έδωσε επίσης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς και η Πρόεδρος Κοινότητας Μάκρης, Μαριάνθη Μαύρου.

Ν.Τ.

* * *


Σημείωση Ε.Θ.

Οι Εθνοφύλακες του Έβρου, για μια ακόμη φορά, απέδειξαν πως είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ να αντιμετωπίσουν κάθε απειλή κατά του Πατρίου Εδάφους.

Η Άσκηση που έγινε στο Λιμάνια της Μάκρης, όχι μόνο εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, αλλά και ενθουσίασε τους κατοίκους, με την ταχύτητα των ελιγμών, τις βολές πολυβόλων, κλπ., που απέδειξαν εμπειρία και επαγγελματισμό από τους Εθνοφύλακες του Έβρου.

Και να σκεφτεί κανείς πως δεν ήταν λίγες οι φωνές που χαρακτήριζαν τα Τάγματα των Εθνοφυλάκων, σαν «φασιστικά τάγματα εφόδου», για τα οποία ζητούσαν οι άνθρωποι της Αριστεράς και της Προόδου, την διάλυσή τους.

Το ίδιο δεν κάνουν και σήμερα με ερωτήσεις τους στη Βουλή, κατά του Λιμενικού Σώματος, πως… πνίγει τους λαθρομετανάστες;

Αναπαράγουν μ’ αυτόν τον τρόπο την τουρκική προπαγάνδα, πως θέλει να εμφανισθεί η Τουρκία στα μάτια της Διεθνούς Κοινότητας, ως υπερασπιστής των προσφύγων-μεταναστών!!!

Με την σειρά μας και εμείς απευθύνουμε τα εγκάρδια συγχαρητήρια μας στους άνδρες της Εθνοφυλακής, που χτυπά δυνατά η καρδιά τους για την Ελλάδα.

Που… δεν τεμπελιάζουν τις Κυριακές στο τάβλι των καφενείων, αλλά αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, ασκούμενοι για την ενίσχυση της Άμυνας της Πατρίδος.

Είναι άξιοι κάθε Επαίνου.

Σ.Κ.


elthraki

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά