Πρόταση για παράταση αδειών στελεχών

ΠΟΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
TYPOGRAPHY


 ΘΕΜΑ : Άδειες Στελεχών ΕΔ

ΣΧΕΤ : Υπ΄ αριθμ. Φ. 400/34/292616/Σ4753/2016 ΥΑ (ΦΕΚ Β΄ 2808, «Ρύθμιση των ειδών των αδειών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, των κατηγοριών του δικαιούμενου προσωπικού, των προϋποθέσεων, της διάρκειας, καθώς και κάθε άλλου αναγκαίου ζητήματος για τη χορήγησή τους στο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων»)

Αξιότιμοι κοι Αρχηγοί.

Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 2 της σχετικής, η Υπηρεσία δύναται να χορηγεί στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε εξαιρετικές περιπτώσεις την κανονική άδεια του προηγούμενου έτους μέχρι τέλος Ιανουαρίου του επόμενου.

Όπως μεταφέρθηκε στην Ομοσπονδία μας, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να ασκείται διοικητική πίεση προς τα στελέχη του ΣΞ προκειμένου να αναλώσουν το υπόλοιπο των αδειών του έτους 2020 μέχρι το τέλος του αυτού έτους (2020).

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η χρονιά που διανύουμε ήταν και εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητική σε χρόνο εργασίας, εξαιτίας των πολλών και ποικιλόμορφων προκλήσεων που αντιμετωπίσαμε και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε, η λήψη αδειών κατέστη ιδιαιτέρως δύσκολη έως αδύνατη.

Κατόπιν τούτων ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου η λήψη του υπολοίπου των αδειών των στελεχών των ΕΔ να πραγματοποιηθεί, όχι δυνητικώς αλλά υποχρεωτικώς, μέχρι τέλος Μαρτίου 2021 ή εάν λόγω γεγονότων δεν καταστεί ούτε αυτό εφικτό, μέχρι τέλος του έτους 2021.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά