Το διόραμα του '40 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών!

 

<< 80 Χρόνια Μνήμης>>
Το Πολεμικό Μουσείο τιμώντας τα 80 χρόνια από τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο, παρουσιάζει το διόραμα (Τρισδιάστατη απεικόνιση κλίμακας 1:1, διαστάσεων 30 τμ), με τίτλο “Πίνδος 1940”
Το διόραμα, το οποίο εκτίθεται στον 1ο όροφο, αποτυπώνει τις σκληρές συνθήκες του Πολέμου, το ηθικό, τη θέληση και την πίστη για τη “Νίκη” των Ελλήνων μαχητών και των γυναικών της Ηπείρου που τους συνέδραμαν κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.
Η σύλληψη της ιδέας, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ και ομάδα εθελοντών με μηδενικό κόστος.
Στο χώρο του Μουσείου, θα φιλοξενούνται επίσης ομάδα αναβιωτών, Αξκοί και Στρτες, του
1940 και θα σταθμεύσουν προσωρινά, οχήματα εποχής του συλλόγου Διατήρησης Ιστορικών Οχημάτων.
Επίσης δημιουργήθηκαν εκθεσιακές προσθήκες για το 1940 και στα παραρτήματα του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης – Τρίπολης – Ναυπλίου.
Το Πολεμικό Μουσείου θα είναι ανοικτό καθημερινά, Σαββατο και Κυριακή 10:00 έως 17:00, τηρουμένων των υφιστάμενων μέτρων COVID – 19.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά