Οι Κινέζοι σε ΚΕΕΔ και ΔΜΧ

Την Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019, Κινεζική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Υπαρχηγό του Κινεζικού Στρατού, Στρατηγό Liu Lei, επισκέφτηκε την έδρα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, από 01 έως 04 Δεκεμβρίου 2019.
Στη συνέχεια η Κινεζική αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον Επιτελάρχη του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα και κατόπιν αναχώρησε για το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), στη Νέα Πέραμο Αττικής, όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη των δυνατοτήτων των Ειδικών Δυνάμεων.
Την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Μηχανικού (ΔΜΧ), στο Λουτράκι, όπου παρακολούθησε επίδειξη δυνατοτήτων που αφορούσε σε αντικείμενα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών καθώς και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Επιπλέον, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο σωζόμενο τμήμα του Αρχαίου Διόλκου, στον Ισθμό της Κορίνθου, στον αρχαιολογικό χώρο Μυκηνών, στην Επίδαυρο καθώς και στην πόλη του Ναυπλίου.
Σκοπός της επίσκεψης αυτής είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελληνικού και Κινεζικού Στρατού και η ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά