Ευχαριστήρια επιστολή ΠΟΜΕΝΣ προς Αρχηγό ΓΕΣ



            Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ, η ΠΟΜΕΝΣ εκφράζει την ικανοποίηση της για την ανταπόκρισή σας, στην από 08/08/2019 επιστολή μας https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/788-pomens-katavoli-enoikiou-gia-tin-stegasi-protovathmion-enoseon-stratiotikon, που αφορούσε  την στέγαση των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων μας και ειδικότερα την καταβολή ενοικίου.
            Είχαμε τονίσει και τότε ότι ο νόμος 4609/19 είναι δεσμευτικός ως προς την λειτουργία των Ενώσεων σε χώρο εντός στρατοπέδου και για αυτό το λόγο ο νομοθέτης δεν έθεσε θέμα συμβάσεων παραχώρησης και δη με μίσθωμα παρά μόνο την παραχώρηση του χώρου. 
            Είναι αυτονόητο στον καθένα ότι η στέγη της θεσμικής εκπροσώπησης των εργαζομένων εντός του χώρου εργασίας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την εκτίμηση της Υπηρεσίας απέναντι στο προσωπικό της.
            Συμπληρωματικά θα παρακαλούσαμε για την παροχή οδηγιών προς τις Φρουρές αρμοδιότητας σας ώστε να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης κατάλληλων χώρων στέγασης των Ενώσεων μας.
            Σας ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόηση και την ανταπόκριση σας  σε δίκαια αιτήματα της Ομοσπονδίας.    

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά