Εορταστικές Άδειες για το Πάσχα


Στελέχη και Στρατεύσιμοι των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία δεν υπηρετούν στο τόπο συμφερόντων τους επικοινώνησαν Αποκλειστικά με το enoplos.com και μας ζητούν να δημοσιεύσουμε το αίτημα τους σχετικά με τις εορταστικές περιόδους του Πάσχα.




Το προσωπικό επιθυμεί  να ανακοινωθούν από το ΥΕΘΑ όσο γίνεται νωρίτερα οι ημερομηνίες των εορταστικών περιόδων ώστε να μπορέσουν να προμηθευτούν σε χαμηλότερη τιμή λόγω των προσφορών που υπάρχουν από τώρα τα εισιτήρια ώστε  να μεταβούν στο τόπο τους διότι αν ανακοινωθούν τελευταία στιγμή τα εισιτήρια θα έχουν μεγαλύτερη τιμή  διότι δεν θα ισχύουν τότε οι προσφορές.

Το enoplos.com στέκεται  δίπλα στο πρόβλημα που έχουν τα Στελέχη αλλά και οι Στρατεύσιμοι για το ανωτέρω θέμα οι μισθοί αλλά και τα έξοδα της κάθε οικογένειας που έχει παιδί το οποίο υπηρετεί την Θητεία του είναι σήμερα λόγω της κρίσης σε πάρα πολλούς δυσβάστακτα και οποιαδήποτε διευκόλυνση από το ΥΕΘΑ θα βοηθούσε θετικά.

Ελπίζουμε να ακουστούμε στους αρμόδιους φορείς και να δώσουν λύση στο θέμα αυτό. 
enoplos.com
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά