Αναζητείται ο Υπολοχαγός της ΔΕΘ



Κλαιω με αυτά που διαβάζω σε ένα site.... Το μοιράζομαι μαζί σας!
Το 2 διαβάστε



Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;
Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.
Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.   

1.
Κι ενώ λοιπόν έλεγα πως πέρασε το καλοκαίρι και πάλι δε γνώρισα τον έρωτα του καλοκαιριού, έτυχε να δω εσένα! Τετάρτη 13/9, μεσημέρι μεταξύ κάπου 2 με 2 και μισή. Μέσα στης Χίου τα στενά! Και συγκεκριμένα στην Απλωταριά. Ήσουν με ποδήλατο και με μια λευκή μπλούζα. Αλήθεια, έχεις τα πιο όμορφο μάτια πίσω από γυαλιά μυωπίας που έχω δει!

2.
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Γύρω στις 7 το απόγευμα. Είσαι στρατιωτικός (υπολοχαγός μάλλον) και φορούσες κόκκινο μπερέ. Γύρω στο 1.90 κι ηλικία πιστεύω κάτω από 30. Δίπλα απ’ τη σκάλα αναρρίχησης. Έβγαλες επίσης φωτογραφία μια ξανθιά κοπέλα με το σκυλί της αστυνομίας. Δε θυμάμαι κάτι άλλο, αλλά είσαι πανέμορφος.Ήρθα και την επόμενη μέρα, αλλά δεν ήσουν εκεί! Αν το δεις, στείλε μου! Θα χαρώ πολύ!

3.
Πέμπτη 23/8 στο μετρό Πανόρμου περίμενες μαζί μου στο παγκάκι κρατώντας μια ανθοδέσμη. Κοιτιόμασταν και χαμογελούσαμε χωρίς να μιλάμε. Ώσπου έβγαλες ένα τριαντάφυλλο και μου το χάρισες. Σε ψάχνω. Το παιδί με την πράσινη μπλούζα.


Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!
Καλούς έρωτες!


pillowfights
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά