Πραγματοποιήθηκε η 1η Πανελλήνια Εκδήλωση στην πόλη της Λάρισας



Πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2016 στην πόλη της Λάρισας, η 1η Πανελλήνια εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτριος Χαλάστρας, όπου παρουσίασε τον Σύνδεσμο και τους σκοπούς του σε Στρατιωτικούς και φορείς της πόλης της Λάρισας που παρευρέθησαν. Στη συνέχεια παρουσίασε τις δράσεις του Συνδέσμου. Τέλος ανακοίνωσε τη δημιουργία συλλόγων σε όλες τις περιφέρειες της Επικράτειας και την άμεση δημιουργία του πρώτου συλλόγου του Συνδέσμου στην περιφέρεια της Θεσσαλίας, με έδρα την πόλη της Λάρισας.
Στη συνέχεια έλαβε χώρα Ιατρική Διάλεξη από τον Στρατιωτικό Ιατρό  Ειδικό Παθολόγο κ. Ευάγγελο Αδαμόπουλο Επιμελητή Παθολογική Κλινική του 404 ΓΣΝ Λάρισας, με θέμα «Εμβόλια, Μύθοι και Αλήθειες».


Ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου.


Η εκδήλωση έκλεισε με την 1η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Παρουσιάστηκε το έργο του Συνδέσμου έως τώρα και συζητήθηκαν οι άμεσοι και μελλοντικοί στόχοι και το πώς θα επιτευχθούν.
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία πολιτισμού και επιστημών του Δήμου Λάρισας, καθώς και την παρουσία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου και υπήρχε κουμπαράς για την ενίσχυση του έργου του.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο Γενικός Γραμματέας
 
Απόστολος Μαρκοστάμος
Ανθλγός (ΥΓ)
69760211336976021133
Ο Πρόεδρος
 
Δημήτριος Χαλάστρας
ΕΜΘ Επχίας (ΜΧ-ΕΥ)
69373480526937348052






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά