Καμμένος για ΝΑΤΟ: Δεν εξαιρούνται τα Δωδεκάνησα.Iσχύει και για την Κω...

Ο υπουργός Άμυνας υποστήριξε ότι πλοία της Συμμαχίας ήδη πλέουν προς την ελληνική ακτογραμμή για να διασφαλίσουν ότι όποιος εντοπίζεται εντός των ελληνικών ή τουρκικών χωρικών υδάτων θα επιστρέφει στη Τουρκία
«Δεν υπάρχει καμία ανησυχία ούτε για τη Ρόδο» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή επιχειρώντας να καθησυχάσει την εθνική αντιπροσωπεία για την πρόσφατη συμφωνία με το ΝΑΤΟ.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Δημήτρη Κρεμαστινού, επισήμανε ότι η συμφωνία για την παρουσία των Νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο περιλαμβάνει και τα Δωδεκάνησα, ενώ υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες που εντοπίζονται θα επιστρέφουν στην Τουρκία ακόμα και αν βρίσκονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
«Η Συμφωνία με το ΝΑΤΟ έχει κλείσει και ήδη από τις 2:30 τα ξημερώματα, πλοία της Συμμαχίας πλέουν προς την ελληνική ακτογραμμή για να διασφαλίσουν ότι όποιος εντοπίζεται εντός των ελληνικών ή τουρκικών χωρικών υδάτων θα επιστρέφει στη Τουρκία» είπε ο κ. Καμμένος για να επαναλάβει πως δεν ετέθη ζήτημα εξαίρεσης των Δωδεκανήσων από την επίμαχη συμφωνία. «Ισχύει για όλο το Αιγαίο» επέμεινε «ισχύει από την Κάλυμνο έως την Κω, το Αγαθονήσι, ισχύει για όλο το Αιγαίο. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία ούτε για τη Ρόδο» είπε και απέδωσε τα όσα περί αντιθέτου μεταδίδονται για εξαίρεση των Δωδεκανήσων σε σάιτ της Χρυσής Αυγής.
«Αν υπήρχε τέτοιο ζήτημα εγώ θα αντιδρούσα πρώτος» είπε και επί της ευκαιρίας αυτής διαμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι η χώρα δεν κάνει εκπτώσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας όπως γίνονταν επί Σημίτη και Παγκάλου με την υποστολή της σημαίας στα Ίμια αλλά και τον Οτσαλάν.
protothema.gr
http://www.kosnews24.gr/politika/item/227331-kammenos-gia-nato-den-eksairoyntai-ta-dodekanisa-isxyei-kai-gia-tin-ko
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά