Επιτυχής αξιολόγηση της ΣΙ από την ΑΔΙΠ



Η Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), δημοσίευσε την Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης της Σχολής Ικάρων (ΣΙ), σε συνέχεια της επιτόπιας επίσκεψης των εξωτερικών αξιολογητών, τον Απρίλιο 2015.

Στην έκθεση διαπιστώνεται η εξαιρετική, εν γένει, εικόνα που σχημάτισε η Επιτροπή Εξωτερικής Αξιολόγησης, για την εκπλήρωση των στόχων και του σκοπού της Σχολής, την αρμονική ισορροπία και τα άριστα αποτελέσματα της Ακαδημαϊκής και Στρατιωτικής Εκπαίδευσης, το ισορροπημένο, καλά διαρθρωμένο και υψηλής ποιότητας πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών, το υψηλό γνωσιακό επίπεδο και την προσωπικότητα των Ικάρων, την αφοσίωση του διδακτικού προσωπικού στη διατήρηση και επαύξηση του επιπέδου ποιότητας της παρεχόμενης ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και του προγράμματος σπουδών, το υψηλό επίπεδο των διπλωματικών εργασιών, καθώς και το αξιοκρατικό εξεταστικό σύστημα.

Ταυτόχρονα.......
ενθαρρύνονται - επισημαίνονται πρωτοβουλίες, όπως η θέσπιση μεταπτυχιακών προγραμμάτων και η ενίσχυση της ερευνητικής δραστηριότητας, η βελτίωση των υπαρχόντων υποδομών (εργαστήρια, βιβλιοθήκη, πληροφορική υποστήριξη), οι οποίες δύνανται να συνεισφέρουν στην περαιτέρω αναβάθμιση του έργου της Σχολής.

Η αξιολόγηση θα αποτελεί πλέον μία συνεχή διαδικασία και θα έχει στόχο τη διαρκή βελτίωση και ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης των Ικάρων και της εδραίωσης ενός Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος αντάξιο της υψηλής αποστολής της Σχολής, ανταποκρινόμενου στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε εδώ την έκθεση

http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/2015/06/blog-post_26.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά