Συμμετοχή Προσωπικού των ΕΔ στο 2ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο στο Πλαίσιο του 33ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθηνών

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Στρατιωτικός Μαραθώνιος (2nd ATHENS MILITARY MARATHON), ταυτόχρονα με τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που επιθυμούν να συμμετάσχουν χωρίς αντίτιμο στην εν λόγω διοργάνωση, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση asaed-sp@otenet.gr της Γραμματείας του ΑΣΑΕΔ, μέχρι την 20η Ιουλίου 2015, αναφέροντας τα εξής στοιχεία: Βαθμός, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, έτος γέννησης, επίδοση (εφόσον έχουν επιτύχει σε προηγούμενες διοργανώσεις), μέγεθος τεχνικού t-shirt, καθώς επίσης και την Υπηρεσία που ανήκουν.
Επισημαίνεται, ότι οι αθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα με δική τους ευθύνη, αποδεχόμενοι τα καθοριζόμενα στους Κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ που έχουν εκπονηθεί για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και θα πρέπει να είναι υγειονομικά κατάλληλοι και προετοιμασμένοι να αγωνιστούν σε αγώνα μαραθωνίου δρόμου και ότι η συμμετοχή τους στον προαναφερθέν αγώνα είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας.
Δείτε εδώ την πλήρη ανακοίνωση του ΑΣΑΕΔ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά