Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 51η Διεθνή Αεροπορική Έκθεση στο Παρίσι

Από την Τετάρτη 17 έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε την 51η Διεθνή Αεροπορική Έκθεση (51st International Paris Air Show), η οποία πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Le Bourget, στο Παρίσι.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Γάλλο ομόλογό του, Πτέραρχο Denis Μercier, με ομολόγους του από Πολεμικές Αεροπορίες της Ευρώπης και τον Ισραηλινό Επιτελάρχη Αεροπορικών Δυνάμεων, Ταξίαρχο Amikam Norkin, με τους οποίους συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Στη διάρκεια της επίσκεψης συνόδευσε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο στην έκθεση και στη συνάντησή του με τον Γάλλο ομόλογό του, κ. Jean-Yves Le Drian.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά