Πέρα από κάθε προσδοκία η προσέλευση συναδέλφων στη ΓΣ της ΕΣΠΕΑ

       
Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής, στο φιλόξενο χώρο του ΚΥΒΕ Περιστερίου, ευγενική χορηγία του δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.
Η παρουσία των συναδέλφων - μελών της Ένωσης ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, γεγονός που γεμίζει το ΔΣ με δυνάμεις για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων της Ένωσης, αλλά και αίσθημα ευθύνης για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν τα μέλη της Ένωσης.
Έγινε ο απολογισμός της Ένωσης, διαβάστηκε ο ισολογισμός και προϋπολογισμός της για το 2015 και συζητήθηκε η δράση της για το έτος 2015, τα οποία εγκρίθηκαν από τη γενική συνέλευση.
Στη γενική συνέλευση ο δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και η παρούσα Αντιδήμαρχος, κα Μαρία Τσιώτα, ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη της ΕΣΠΕΑ, για τη μέχρι σήμερα ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά τους σε αυτή και τους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες.
Με το πέρας της γενικής συνέλευσης έλαβε χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και δόθηκε η υπόσχεση στην επόμενη γενική συνέλευση τα μέλη να αριθμούν τριπλάσιο νούμερο.
-- 
ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά