Εθελοντική Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος ΣΥΔ




Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη ΣΥΔ την 24 Φεβ από ώρα 11:00 έως 13:00 σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ".

Αιμοδότες θα είναι το υπηρετών Στρατιωτικό - Πολιτικό Προσωπικό και Δόκιμοι της Σχολής, ενώ ενθαρρύνεται η συμμετοχή των αποφοίτων ε.ε. και ε.α. και φίλοι της ΣΥΔ.

Οι εκτός Α/Β Σέδες αιμοδότες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γρ. Ασφαλείας (τηλ. 2310-405408), τουλάχιστον μία (1) ημέρα πριν την αιμοδοσία, για την εξασφάλιση της προβλεπόμενης Έγκρισης Εισόδου.

Γνωρίζεται επίσης ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας της χώρας, δίνοντας αίμα "Υπέρ Τράπεζας Αίματος ΣΥΔ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης" ενημερώνοντας παράλληλα στη Σχολή στο παραπάνω τηλέφωνο.

Ο ΣΑΣΥΔΑ, συγχαίρει το Διοικητή της Σχολής για την πρωτοβουλία του, προτρέπει δε τα Μέλη του ανά την επικράτεια, να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά