Οικονομική Επιθεώρηση του NRDC-GR από το Διεθνές Συμβούλιο Ελεγκτών του ΝΑΤΟ


Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) Δρ. Χαρίλαος Χαρίσης, επικεφαλής κλιμακίου του ΙΒΑΝ, πραγματοποίησε οικονομική επιθεώρηση του NRDC-GR  στη Θεσσαλονίκη από 16-20 Φεβρουαρίου 2015. Η οικονομική επιθεώρηση αφορούσε τα οικονομικά έτη 2010-2014.

Στη διάρκεια της παραμονής του στο NRDC-GR ο Πρόεδρος του IBAN ενημερώθηκε για την αποστολή και την οργάνωση του NRDC-GR και ειδικά των οικονομικών υπηρεσιών του από τον Ταξίαρχο Στυλιανό Σεργεντάνη (DCOS Support), τον Συνταγματάρχη Γεώργιο Ράτσικα (ACOS G8, FIN.CON) και τα στελέχη του G8.

Πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση με τον Υποστράτηγο Δημήτριο Καλογερόπουλο (COS) και συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα του ελέγχου του ΙΒΑΝ και η σημαντική βελτίωση των παρεχόμενων οικονομικών υπηρεσιών του NRDC-GR κατά την ελεγχόμενη περίοδο.

Ο Πρόεδρος του ΙΒΑΝ έγινε δεκτός από τον Διοικητή του Γ’ ΣΣ και επικεφαλής του NRDC-GR Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη (COM) τον οποίο ευχαρίστησε για την άρτια προετοιμασία και τη διευκόλυνση που παρασχέθηκε σε όλη τη διάρκεια του ελέγχου, τόσο κατά τη φάση της προετοιμασίας του όσο και κατά τη φάση της εκτέλεσής του. Επίσης, του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το  πολύ υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων οικονομικών υπηρεσιών από τα στελέχη του G8 και την υψηλή κατάρτισή τους μέσω και των  συνεχών εκπαιδεύσεών τους. Τέλος, ο Πρόεδρος του ΙΒΑΝ συνεχάρη τον Διοικητή του NRDC-GR για τη απόλυτα επιτυχή μετάπτωση στο νέο λογιστικό σύστημα κατά την τελευταία χρονιά, σύμφωνα και με τις γενικές οδηγίες που εκδίδει το διεθνές στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.



 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά